Kerthelység

2012. aug 31.

Az Ifjúsági Önkormányzat júniusi ülése

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

A Törökbálinti Ifjúsági Önkormányzat (TIFO) június 14-ei ülésén számos témát tárgyaltunk meg és beszéltünk a jövőbeli eseményekről is.

Az ülésen jelen volt Turai István polgármester és Oláh Maria képviselő asszony.
Elsőként elfogadtuk néhány korábbi tagunk lemondását, akiknek pótlására három új és a közös munka iránt igen lelkes tagot választottunk Goman Péter, Szalma Balázs, illetve Telegdy Ákos személyében. A frissen megválasztott tagok motivációs leveleik segítségével röviden bemutatkoztak és vázolták terveiket is, amelyek nagy tetszést és egyetértést váltottak ki a jelenlévőkből.
Ezt követően egyhangúan megválasztottuk Simon Ágnest a TIFO új ifjúsági alpolgármesterévé, aki az utóbbi években tanúsított áldozatos munkája miatt egyértelműen kiérdemelte ezt a megtiszteltetést. Az ő tevékenysége nagyban hozzájárult a TIFO életének fellendítéséhez és a süsseni ifjúsággal való kapcsolat szorosabbá tételéhez. Hadik Ákos előadásában ismertettük a Süsseni Ifjúsági Önkormányzattal tavasszal eltöltött napjainkat, akik a városi majálison tevékeny szerepet vállaltak. Végül megvitattuk a Süssenbe utazásunk előtti teendőket, illetve a ránk váró programsorozatot is megbeszéltük. Elmondható, hogy az Ifjúsági Önkormányzat életében ez az ülés nagyon fontos alkalom volt, nemcsak a németországi testvérvárosi kapcsolat erősödése és sokrétűbbé válása, hanem az itthoni munka sikeresebbé tétele miatt is.
Göbel Luca, Szalma Vendel



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!