Kerthelység

2012. máj 31.

Sajtónap a Budaörsi Rendőrkapitányságon

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Április elején több Buda környéki sajtóorgánummal együtt a Kerthelység szerkesztősége is meghívást kapott a Budaörsi Rendőrkapitányság által szervezett sajtónapra.

A rendezvényt 2012. április 19-én 10 órakor tartották a kapitányság nagytermében.
Dr. Csipler Norbert rendőr őrnagy, kapitányságvezető azzal a céllal hívta össze a találkozót, hogy a kapitányság és a területileg illetékes sajtóorgánumok tovább mélyíthessék az eddig kialakult jó munkakapcsolatot, ezzel is segítve egymás munkáját.
A megbeszélésen jelen volt Kovács Viktória rendőr százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője is.
A meghívott újságírók kifejezték reményüket, hogy a rendőrség a továbbiakban is gyors, pontos információkkal szolgál az illetékességi területén felmerülő eseményekről. Csipler Norbert és a jelen lévő rendőrségi szakemberek kifejtették, hogy mindenképpen nyitni szeretnének a sajtó felé, hiszen a korrekt, gyors tájékoztatás minkét fél és végső soron mindannyiunk közös érdeke. Cserében azt kérték az újságíróktól, hogy minden esetben győződjenek meg a kiadványokban megjelenő rendőrséggel kapcsolatos információk valóságtartalmáról. Ennek elősegítésére a sajtóreferens kollégák mindig készséggel állnak a sajtó képviselőinek rendelkezésére.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!