Kerthelység

2012. márc 02.

Legyen neked is jogosítványod! - kedvezményes tanfolyam a CKÖ szervezésében

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Mint azt februári számunkban megírtuk a Törökbálinti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat kedvezményes járművezetői tanfolyamot hirdet a Mazsola-(Jogsi)Tanoda Autós és Motoros Iskola közreműködésével. A tanfolyam első megbeszélése 2012. március 3-án 16.00 órás kezdéssel a művelődési házban. A tanfolyam részleteiről az alábbiakban olvashatnak.

a Mazsola-(Jogsi)Tanoda Autós és Motoros Iskola járművezető-képzési rendjéről Tanfolyamra történő felvétel személyi feltételei:
- min. 8 általánosról bizonyítvány
- jelentkezési lap kitöltése, személyi igazolvány alapján
- előírt életkor betöltése
- orvosi alkalmasság igazolása (7.000.- Ft) (kérésére iskolánkban is elvégeztetheti!)

Elméleti tanfolyam:
Az elméleti órák időtartama 45 perc
Az elmélet oktatás előírt óraszámain a részvétel kötelező, a hiányzásokat be kell pótolni!
Az elméleti tanfolyam után következik a KRESZ vizsga.
Helyszíne: 1119. Bp., Petzvál József u. 39. A vizsgára ne feledjen el személyi igazolványt vinni, és ha van vezetői engedélye, akkor azt is magával kell vinnie!

Gyakorlati oktatás: FONTOS! -> Feltétele a sikeres KRESZ vizsga! Felhívjuk figyelmét arra, hogy a gyakorlati órák időtartama 50 perc! Ennek levezetését Önnek aláírásával kell igazolnia a vezetési kartonon, minden alkalommal. Az órák befizetése az irodákban történik, számla ellenében. Reklamációt csak bizonylat ellenében fogadunk el! Az előre megbeszélt órákat a tanulónak joga és lehetősége van 48 órával a megbeszélt időpont előtt lemondani. Ennek elmulasztása esetén a megbeszélt időpont “meg nem jelent órának” minősül melyet díjfizetés terhel. Amennyiben az óra az oktató hibájából marad el, azt az oktatónak pótolnia kell! Késés esetén, tanuló és oktató 20 percet köteles várni egymásra!

B-kategóriás jogosítvány ára:

Elmélet + 29 óra vezetés csak: 49.000 + KRESZ és Forgalmi vizsgadíj: 64.600 Ft

Elsősegély tanfolyam vizsgadíjjal: (Eü. tanfolyam: 10.000 + Vizsgadíj: 6.500): 16.500 Ft

Orvosi alkalmassági vizsgálat: 7.000 Ft

Öszesen: 88.100 Ft

Részletfizetéssel:

Az elején 13.000 Ft elméleti tanfolyamdíj és utána 1.200 Ft/ óra gyakorlati oktatást a 29 alapórára 3 részletben, vagy akár vezetési alkalmankénti fizetéssel (2 óra/ 2.400 Ft). A további költségeket pedig, amikor aktuálisan csináljuk. Oktató autók: Suzuki Swift, Suzuki Ignis,Toyota Yaris, Volkswagen Golf, BMW 320D, Peugeot 206, Opel Meriva, Tyota Corolla, Ford Fiesta, Citroen Picasso, Fiat Punto, Chevrolet Spark közül lehet majd választani.

Mindenki jelentkezését várjuk ezen a számon !!!

Tel.: 06 20 413 7366  - Horváth Gyula



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!