Kerthelység

2012. feb 28.

2. Egyházközségi Bál

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Második alkalommal szervezte meg a Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség családos csoportja és a Magyar Karitász Törökbálinti Egyesülete Egyházközségi Bálját.

A bál két fővédnöke Bohn István esperesplébános atya, illetve Turai István polgármester voltak, akik személyes jelenlétükkel is megtisztelték a rendezvényt. Mivel az előzetes felmérések alapján nagyszámú érdeklődésre lehetett számítani, a tavalyi helyszínről, a Zimándy Ignác iskolából a művelődési házba költözött a rendezvény. Szerencsére, mert a kétszáz körüli vendég létszámnak majdnem ez a hely is kicsinek bizonyult.

A bált István atya köszöntőbeszéde, majd az erre az alkalomra összeállt tánccsoport nyitótánca kezdte, ezek után gépi, illetve élőzenére szórakozott a társaság. Az élőzenét a RockClassiX együttes szolgáltatta, rajtuk kívül fellépett még humoros darabjával az Álomzug Társulás. A bál, amelynek teljes bevételét a helyi Karitász Egyesületnek ajánlottak fel a szervezők, éjfélig tartott, de a remek hangulatnak és a jó társaságnak köszönhetően, kevesen akartak hazamenni.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!