Kerthelység

2012. feb 28.

Bálint Márton Szalagavató 2012

Írta: admin Kategória: GYEREKSAROK

2012. február 3-án rendezte iskolánk a szalagavató ünnepségét. Az igazgató úr nyitóbeszéde után a két osztály szalagtűzése következett, majd a 13.A osztálytáncával indult az est bohókásabb része.

Az esti tévéműsor részeként a tv maci után láthattunk aerobic órát, kosárlabda-mérkőzést, thrillert és egy balerina táncát. Ezután a 13.B osztály tánca következett, egy countrys, pörgős előadást láthattunk tőlük, majd a középiskolai tánccsoport, a PDSC country táncában gyönyörködhettünk.

A színvonalas előadás után Kátai Máté (13.A osztályos tanuló) és zenekara foglalta el a színpadot. Két számot adtak elő, és zenéjüket öröm volt hallgatni!

Az ezt követő percekben meglepetés produkció meglepetés produkciót követett. Először a 13.B osztály férfitagjai, élükön osztályfőnökükkel, Kiss András tanár úrral leptek meg minket egy balettelőadással, amelyet természetesen hatalmas tapsviharral jutalmaztunk. A minden évben eltitkolt tanári meglepetést nagy örömmel és nevetéssel fogadták végzőseink. Tanáraink Fluor Tomi Mizu? számát írták át, s adták elő a megfelelő öltözékben, ami szintén nagy sikert aratott.

A mókás és önfeledt pillanatok után az est fénypontja, a keringők következtek, először az A, majd a B osztályé. Mindkettő gyönyörű és látványos előadás volt. A keringők után a műsornak is vége lett. A végzős diákok családtagjaikkal, rokonaikkal, barátaikkal táncoltak, majd Budapest szívében ünnepelték közösen a sikerüket. Gratulálok mindenkinek!

Kitti



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!