Kerthelység

2012. feb 08.

Nyert az MTK-Törökbálint és sikeresen készülnek focistáink a tavaszi idényre - videóval!

Írta: admin Kategória: SPORT

Mind focistáink, mind kosarasaink jól szerepeltek az utóbbi napok mérkőzésein.

Labdarúgás

Az elmúlt napokban két edző mérkőzést játszott a TTC felnőtt labdarúgó csapata. Hétvégén az egykor a törökbálinti csapatban is futballozó, korábbi válogatott játékost, Egressy Gábort is a soraiban tudó, Unione FC volt az ellenfél. A Budapest bajnokság első osztályában játszó csapattal, fordulatos meccsem 2-2-es eredményt értek el a fiúk.
A tegnapi nap már könnyebb volt a helyzet. A helyi csapattal egy csoportban játszó Újbuda Kft. csapata ősszel, még 4-2-re legyőzte csapatunkat, de most nem bírtak az ősszel megerősített Bálint ellen. A meccsen egy gólt lőtt és két gólpasszt adott Bukovec Jasmin, aki korábban a Vasasban is játszott és az elmúlt hetekben Budaörsön volt próbajátékon, de lehet, hogy végül a TTC-ben köt ki.

LINDAB-TÖRÖKBÁLINTI TC - UNIONE FC 2–2
Gólszerző: Bábik, Csintalan
ÚJBUDA KFT.–LINDAB-TÖRÖKBÁLINTI TC 2–5 (1–2)
Gólszerző: Héray László, Bukovec Jasmin, Kovács Erik, Orbán Márk, Bábik Tibor

Kosárlabda

A mérkőzés előtti hangvételből az derült ki, hogy maga a csapat és a vezetés sem reménykedett abban, hogy a hétvégi Salgótarján elleni hazai meccs után győztesen vonulhat le az MTK-Törökbálint csapata. Ennek ellenére a bajnok esélyes tarjániaknak a dobott 97 pont sem volt elég, hiszen a mieink igen hangulatos mérkőzésen 104 pontig jutottak, bedarálva az esélyesebbnek tartott ellenfelet.

MTK Törökbálint - Salgótarjáni KSE  104 - 97 (18-23, 21-22, 32-26, 33-26)

Az U20-as csapat könnyebben lépett túl ellenfelén.

MTK Törökbálint - Salgótarjáni KSE  103-44



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!