Kerthelység

2012. jan 31.

Tessék választani!

Írta: admin Kategória: SPORT

A DNS Sport és Szabadidőközpont idei csoportfoglalkozás-kínálata

Spinning
A Spinning® a világ legnépszerűbb teremkerékpáros edzésmódszere. Bárki bármilyen edzettségi szinttel elkezdheti, hiszen a mozgásforma egyik nagy előnye, hogy a csoportos foglalkozás ellenére személyre szabott terheléssel lehet dolgozni.

Hot Iron
Csoportos, súlyzó rudas, erő-állóképességi edzés, amely egyedülálló utóégető hatása folytán az egyik legeredményesebb edzésfajta.

Cross Training
Nagy intenzitású, magas pulzusszámon végrehajtott edzés. Általános erőnlét-, kondíció-, állóképesség-fejlesztő, teljes testet átmozgató edzés.

Alakformáló
Egyszerű, könnyen követhető, az egész testet átmozgató óratípus.

BodyART
A BodyART mozgásanyagát tekintve a jógából veszi a fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do Inból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

Gerincgimnasztika

A speciális gerinctorna lényege a nyújtás, erősítés és lazítás.

Intervall kondi
Dinamikus, intenzív alakformáló óra, ahol statikus és dinamikus részek követik egymást, ezzel segítve elő a zsírégetést.

Bukfenc baba-mama torna
Játékos mozgásfejlesztő torna 1–3 éves gyerekeknek. Óvodapedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel.

Gyerekbalett
Az órát változatos és színes koreográfiák jellemzik, amiben helyet kap a klasszikus balett, a rúd- és középgyakorlatok, ugrások, forgások, nyújtás és az oktató által készített, musical, illetve mai divattáncok betanulása, vagyis mindaz, ami a tánc!

Kangoo
Hangulatos zenére végzett intenzív edzés, ahol a cipő speciális kialakításának köszönhetően kíméli a térdet és az ízületeket, miközben fejleszti az állóképességet, formálja az egész testet.

Pilates
A Pilates célja a belső mélyizmok erősítése, az alapmozgékonyság kialakítása, az izmok nyújtása, a testtartás javítása és a testtudat fejlesztése.

Zsírégető
Közepes intenzitású aerob tréning, a test zsírszövetének csökkentésére, a stepen végzett gyakorlatokat eszközös erősítő részek követik.

Kempo
A Kempo egy összetett harcművészet, ahol megtalálható minden olyan elem, ami ahhoz szükséges, hogy akár a ringben, akár az utcán jogosan megvédhetjük magunkat.

Zumba
Dinamikus, pörgős, főként a latin táncok alapjaira épülő, rendkívül hangulatos táncos óra.

Köredzés
Olyan edzésmódszer, amely minden célcsoport esetén – azok életkori, genetikai és pillanatnyi kondicionális állapotát, valamint edzéscéljait figyelembe véve – sikeresen alkalmazható, és rendkívül hatásos.

Karate
Ruganyosság, hajlékonyság, erő, dinamika, technika megszerzése, fenntartása, mentális felfrissülés mindkét nem és minden korosztály számára.

Modern, kortárs tánc
Rendkívül népszerű, a balettnél könnyebben elsajátítható mozgásművészet, amelyet a lendület, az egyensúly és a térbeli testformák tesznek izgalmassá.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!