Kerthelység

2011. júl 30.

Ajándék a törökbálinti lakosoknak

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Mint korábban beszámoltunk róla, a Szemem Fénye Alapítvány június 1-jén szimbolikusan átadta a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Házat, amelynek ÁNTSZ működési engedélyezése már folyamatban van.


A Kerthelység lapszámával egy időben kézhez kapott Charity Magazin a Szemem Fénye Alapítvány saját kiadványa. A civil szervezet az újságot ajándéknak szánja a helyi lakosság számára.
A kéthavonta megjelenő színes családi magazinban az alapítvány rendszeresen bemutatja a jótékonykodókat, interjút közöl a hónap adományozójával, ismert emberekkel és ismeretlen jószívűekkel, életmód- és gasztronómiai tanácsokat ad, és beszámol a saját civil munkájáról is.
Amennyiben elnyeri a tetszését a Charity Magazin, ajánljuk szíves figyelmébe az újságosoknál már kapható következő lapszámot, amelynek címlapján Vujity Tvrtko szerepel.
Az egyre növekvő feladatoknak és elvárásoknak eleget téve, a szervezet egy irodát is működtet munkana­pokon 9–13 óráig a Tábitha Házban (2045 Törökbálint, Bartók Béla utca 21), amelynek telefonszáma 06 (23) 332-106, e-mail címe: tabitha@szememfenye.hu.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!