Kerthelység

2011. jún 30.

Sport és terápia: LPG System

Írta: admin Kategória: • Egészségünkre

Az endermológia a kötőszövet kezelésének tudománya. A kötőszövet minden titok nyitja, mert a sejtektől a kollagén rostokig izom- és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit. Az ínszalagok biztosítják az ízületek stabilitását, az irharéteg formálja a testet, a hámréteg teszi lehetővé a bőr zártságát, az inak és az izomhüvely szilárdítják és elválasztják az izmokat, tehát  a kötőszövet mindenhol jelen van.

Szerepet játszik a sportoláskor végzett mozdulatokban, testünk alakjában, bőrünk minőségében, az egészségünkben, abban, hogy jól érezzük magunkat. A francia LPG System szabadalmaztatott endermológia technikája a fogyasztás, a cellulitkezelés és különböző gyógy-, illetve sportkezelések, valamint relaxációs kezelések leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere. A szabadalmaztatott egyedülálló kezelőfejeknek köszönhetően  a technológia világelső a testkezelésben.

Sportkezelések
Az izomzat speciális stimulációjának két fő célja van: az izmokban összegyűlt tejsav elvezetése és az izmok rugalmasságának visszanyerése. Az LPG technológia tökéletesíti az izmok teljesítőképességét, a speciális mozgatást, nyújtást az izomrostok kisimítása által. Regenerálja az izmokat a gyakorlatokat követően, kezeli az izomgörcsöket, megszünteti az izommerevséget, jobb kondíciót eredményez.

A fiziológiás kezelések hatása
A szövetek teljes körű stimulációjának célja, hogy fellendítse a test alapvető funkcióit: testtartás, mozgás, kiválasztás, nyirokrendszer serkentése, oxigénfelvétel, vérerek működése. A kezelés kifejezetten kellemes érzés, teljesen fájdalommentes.
A fiziológiai, reflexológiai és energetikai alapokra helyezett kezelés úgy hat a szövetekre, hogy azok képesek legyenek visszanyerni belső harmóniájukat, ellenállni a külső hatásoknak, és az idő múlását is le tudják győzni.

A fájdalmas szövetek kezelése
A kezelés alkalmazható erős ütés hatására kialakult traumás ödémánál, illetve fájdalmas nyaki, váll-, derék- és hátizmoknál. Kiválóan ajánlott izommerevségnél (pl. tarkó elfekvése), gerincferdülés okozta panaszoknál, isiász enyhébb eseteinél, menstruáció előtt vagy alatt jelentkező derékfájásnál, a hátizomzat stressz eredetű feszültségénél, illetve görcsös tarkóizomzat okozta fejfájásnál, a nyak és vállak fájdalmasan feszült  állapotánál és tarkómerevségnél, amely a fej mozgatásával fájdalmas, és ezáltal korlátozottá tesz.

Nyiroködéma és vénás pangás kezelése
A nyirokpangás esetén a felesleges nyirokfolyadékot a felületen elvezetjük. Ennek során a mikro nyirokedények belső nyomása, illetve átmérőjük jelentősen csökken.
Az elégtelen vénás működés kezelése során a keringés erősödik (2-3-szorosára nő), ami a kezelés után már három órával mérhető. A vénás keringés elégtelensége esetén főként a végtagokban szükséges a megfelelő nyomás biztosítása, ami a pangó vérereket ismét munkára kényszeríti. A vénák falainak rugalmatlansága esetén a kezelés segíti visszanyerni rugalmasságukat, így javul a keringés a perifériás területeken is. A kezelés kifejezetten ajánlott kismamáknak, illetve duzzadt, nehéz, fáradt, visszeres lábak esetén.

Kezeléssel kapcsolatos teendők
Egy kúra minimum tíz alkalomból áll, gyakorisága hetente két kezelés. A kellő folyadékbevitelről (napi 2-2,5 liter víz) a nyirok felhígulása miatt gondoskodni kell.

Body Wrapping: a természettől a hibátlan alakért
A Body Wrapping (testtekercselés) olyan természetes alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés, amellyel fogyasztást, bőrfeszesítést érhetünk el a kívánt területeken.
A kezelés során alkalmazott hatóanyagok fokozzák a nyirokkeringést, a test szöveteinek méregtelenítését, javítják a kötőszövet állagát, elhalványítják a striákat. Alkalmazható narancsbőr (cellulit) kezelésére, a fogyás utáni laza, lógó bőr feszesítésére, terhességi csíkok halványítására.
A Sanovera testtekercselés természetes, növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz. Nem helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, öngyógyító erőit aktiválja. A cellulitkezelés mellett vénás panaszokra, a visszerek és hajszálerek védelmére is kiváló lehetőséget nyújt.
A testet a hatóanyagokkal bekenjük, majd egy speciális lélegző fóliával betekercseljük. A 45 perces kezelés kémiai anyagok nélkül történik.

A Body Wrapping hatásai:
– a körméret csökkentése
– a bőr és a kötőszövet feszesítése
– méregtelenítés
– salaktalanítás
– a közérzet javítása

Tükör Szépségszalon
Törökbálint-Tükörhegy, Világos u. 11.
Bejelentkezés: +3620 999 7996
Alakformálásra bejelentkezés:
06-20-999-7996
www.tukorszepsegszalon.hu



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!