Kerthelység

2011. márc 31.

Telektulajdonosból ingatlanfejlesztő

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Az angol és amerikai pénzügyi befektetők többségi tulajdonában lévő CBS Property Zrt. egyedi szereplő a hazai ingatlanpiacon, hiszen amellett, hogy összesen mintegy 10 millió m2 alapterületű ingatlannal rendelkezik, az elmúlt két év során jelentős mértékben átalakította szervezetét annak érdekében, hogy a jövőben ingatlanfejlesztőként is meghatározó szerepet töltsön be, elsősorban a fővárosban és környékén.

A cég több helyszínen kezdte meg az ingatlanfejlesztések előkészítését, amelyek teljes volumene meghaladja az 500 millió eurót. Tárnokon az M7-es autópályáról jól megközelíthető, festői környezetben családi, illetve ikerházas villapark és kereskedelmi, gazdasági terület; az M0-s, illetve 6-os főút csomópontjában fekvő fővárosi, 35 hektáros ingatlanon iroda és kereskedelmi központ; míg Érd és Budapest határában az M6-os autópálya és a 6-os számú főút kereszteződésében található, 70 hektáros ingatlanon logisztikai központ létrehozását tervezik.
Tulajdonában van egy törökbálinti ingatlan is a Depó szomszédságában, és a társaság menedzseli a Transtor Kft. Égett-völgyben található telkeinek fejlesztését. Ezeken az ingatlanokon korszerű épületekben új munkahelyek létrehozása a cél, a város hosszú távú érdekeinek megfelelően. A tervek az önkormányzati döntéshozókkal konzultálva, a folyamatban lévő településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat módosításával összehangoltan készülnek. A CBS Property Zrt. célja, hogy egy remélt gazdasági fellendülés nyújtotta lehetőségeket megfelelően előkészített projektekkel tudja kihasználni. További információk a www.cbsproperty.hu honlapon érhetők el.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!