Kerthelység

2009. nov 30.

Idősek teadélutánja a Családsegítőben

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Nincs is jobb egy finom teánál, főleg, ha kellemes társaságban fogyaszthatja el az ember. A Családsegítő Szolgálat októberben is gondoskodott róla, hogy az ügyfélkörébe tartozó idős emberek eltölthessenek együtt egy kellemes délutánt.

A szolgálat a szokásnak megfelelően egy kis uzsonnával is megkínálta vendégeit, de gondoltak a hasznos dolgokra is. Ez alkalommal nem közönséges fekete teával vagy gyümölcsteával kínálták a vendégeket. Dr. Guothné Fodermayer Edit, a HÉBÉ homoktövis terméket forgalmazó kft. ügyvezetője igazán nagyon érdekes, kóstolással egybekötött előadást tartott ennek a különleges gyümölcs és a belőle készült termékek jótékony hatásáról. A homoktövis növény nagyon jó hatással van az emberi szervezetre, hiszen gazdag vitaminokban, flavonoidokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben.  Az immunrendszerre kifejtett serkentő hatása által hozzájárul a fogyasztók közérzetének javulásához. A vendégeknek alkalmuk volt megkóstolni az instant homoktövis teát és megismerhették a cég többi kiváló termékét is. Az igazgató asszony a vendégek kérdésére válaszolva részletesen ismertette az egyes termékek élettani hatásait és beszélt a homoktövis törökbálinti telepítési lehetőségeiről, ültetéséről is. Mint azt megtudhattuk, a törökbálinti székhelyű HÉBÉ Kft. fő célkitűzése, hogy a kizárólag természetes alapanyagokból előállított élelmiszerei révén hozzájáruljon az emberek egészséges táplálkozásához, egészségének megőrzéséhez.

A homoktövis gyümölcse, a belőle gyártott gyógyhatású élelmiszerek, valamint az ültethető homoktövis növények megvásárolhatók a cég mintaboltjában.
HÉBÉ Kft.
Törökbálint, Kerekdomb utca 66. • Telefon: 23-336-239



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!