Kerthelység

2009. márc 30.

Köszöntés

Írta: admin Kategória: ESEMÉNYEK

Szöllősi Kálmán nem csak családja körében ünnepelte 95. születésnapját. Turai István polgármester és Rothauszky Györgyné képviselő asszony, az önkormányzat Szociális és Egészségügyi Bizottságának elnöke is köszöntötte a kerek évszámú születésnapját ünneplő Kálmán bácsit. Csokor virág és finom torta járt együtt a bensőséges köszöntéssel.


Családja szeretete veszi körül Kálmán bácsit, aki ma is tornáztatja nemcsak a testét, hanem a szellemét is. Alighanem ez lehet az egyik titka a hosszú életnek. Bár most, a téli időszakban csak keveset merészkedik ki az utcára, tavaly nyáron még egyedül tett nagy sétákat Törökbálinton, Rákóczy utcai házától fel egészen a József-hegyig. Csavaros észjárását a polgármester is megtapasztalhatta, hiszen ország-világ dolgairól a legfrissebb információkkal rendelkezik. De folyamatosan csiszolja tudását rejtvényfejtéssel is, olyannyira, hogy családja tagjai is sokszor hozzá fordulnak kérdéseikkel.
Isten éltesse sokáig Kálmán bácsit! Reméljük, öt esztendő múlva szép kerek évfordulójú századik születésnapján is köszönthetjük.



Lapozzon bele
november–decemberi számunkba!